keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Lampaita,aksaa,reissun odotusta

Muutamaan otteeseen olen ottanut pienemmän ryhmän lampaita pellolle ja molemmat koirat ovat saaneet tehdä hommia vapaammin enkä ole juurikaan tahkonut asioita tai käskyttänyt vaan ovat saaneet ajatella omilla aivoillaan ja ratkaista asiat itse :) Välillä tekee ihan hyvä tällainen vapaampi pyöritys, varsinkin kun molemmat käyttäytyvät lampaita kohtaan hyvin. Ehtii sitä sitten taas jossain kohtaa ottamaan teknisempää treeniä.

Aksaa ollaan treenailtu omassa tiistain ryhmässä ja kisailmojakin on laiteltu menemään, jos hiljalleen aktivoituisi treenaamaan enemmän kun seurallemme nousi vihdoin ja viimein oma treenihalli kentän viereen.Samassa aksaryhmässähän treenaavat myös Loun sisko Sassa ja veli Simo. Sassa on aksassa myös viralliset kisat korkannut kolmella hyllyllä ja eiköhän Simokin kohta jo kisoihin ilmoiteta,kerran viikossa meillä on siis oikea "sukulaiskokoontuminen" aksan merkeissä :)

Pikkuhiljaa pitäisi karitsointienkin alkaa jos Håkan on hommansa asiallisesti hoitanut, varsin pyöreitä mammoja on osa,joten eiköhän sieltä jotain synny. 

Päivät myös vähenee ja Saksan reissu lähenee, netistä löytyy muutama vuosi sitten kuvattu paimennusvideo Ginistä. Mahdollisuuksien mukaan otan uutta kuvasaastetta reissulla kunhan muistan pakata kameran mukaan reissuun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti