sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Toinen LUVA !

Tänään aamusta lähdettiin Lietoon ATT:lle kisaamaan kahden agilityradan verran molempien koirien kanssa, Louskullahan on jo nolla hyppikseltä ja töihin piti ehtiä iltavuoroon joten hyppis jätettiin suosiolla väliin.

Tuomarina molemmilla radoilla oli Esa Muotka ja mukavia ratoja olivatkin. Ensimmäisellä radalla ylimääräisiä sydämentykytyksiä aiheutti kun Lou meinasi keinun sijaan valikoida puomin,onneksi oli korvat mukana tällä kertaa ja virheiltä säästyttiin, ekalta radalta siis Luvan arvoisesti 0, -7,67 ja etenemä oli 3,78 , 3.sija  :)

Jäyniksen ja Jonin ensimmäiseltä radalta ei vauhtia puuttunut, ikävästi taas yksi rima alas ja putkella toinen vitonen kun Joni jätti ohjauksen vajaaksi ja Jäynis esitti ylimääräisiä piruetteja, tästä siis 10, -13,90, etenemä mukavasti 4,43.

Toisella radalla jälleen Lou arpoi keinun ja puomin välillä ja tästä vielä selvittiin,mutta putken väärä pää koitui kohtaloksi ja tuloksena Hyl. Oli kuitenkin hyvä hylly, vauhtia oli mukavasti ja vedettiin rata hyvällä sykkeellä loppuun asti, itsellänihän on ongelmana se etten oikein viitsisi enää hyllyn jälkeen ohjata.
Jäynän toinen rata oli myös 10,taisi tulla taas muutama rima alas jos oikein muistan, vauhtia kuitenkin piisasi jälleen ja etenemä oli 3,97

Uutta matoa koukkuun ja viimeistä luvaa metsästämään kunhan vain sopivasti saisi sovitettua työt ja kisat :) Lou ja muut AstraSweepput täyttivät keskiviikkona jo kaksi vuotta,mihin tämä aika oikein menee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti