sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Matkakertomusta

Pe aamulla 05.00 startattiin Hanna-Kaisan kanssa auton nokka kohti Helsinki-Vantaan kenttää, määränpäänä Frankfurt josta jatkettiin matkaa pienen Nissan Noten kanssa pitkin Autobaanaa kohti Waghäuselia. Perillä olimme n.klo.13.00 eli juuri sovittuun aikaan :) kiitos navin ja hyvien ajo-ohjeiden.

Heti saavuttuamme pieneen idylliseen kylään etelä-saksaan saimme tavata Ginin sekä kolme muuta Chrisin ja Biggyn bordercollieta ja olin aivan myyty! Gin oli kaikkea sitä mitä olin odottanut, hyvin ystävällinen ja sisällä ollessaan huomaamaton,jos nyt 23 kiloa koiraa sylissä voi olla huomaamatonta :D Rakenteeltaan Gin oli korkea,mutta kevytrakenteinen,hyvin sporttinen uros josta huokui itsevarmuus.

Saatuamme matkatavarat huoneeseemme ja juotuamme kahvit suunnattiin pellolle, pellot sijaitsivat n.5 minuutin ajomatkan päässä kylän laidalla, peltoja oli 4 (vai olikohan 5) joiden välillä lampaita liikutellaan koirien kanssa ruokatilanteen mukaan, yhdellä laitumella sijaitsi myös pieni lampola/talli. Kun Gin pääsi autosta laitumelle niin ei olisi uskonut samaksi koiraksi jonka juuri olin nähnyt kotioloissa! Nopea,intensiivinen,tyylikäs ja voimakas, siinä ensimmäisiä mieleen tulleita sanoja. Turhaan ei todellakaan oltu matkustettu puolta päivää ja tuhansia kilometrejä tapaamaan Giniä :D

Pellolta tultuamme loppuilta sujui hyvän ruoan ja juoman parissa keskustellen paimennuksesta, Saksan ja Suomen eroista bordercollieiden kasvatuksessa, syksyn tulevasta uusintareissusta ja kaikesta muusta taivaan ja maan välillä :) Kovin myöhään ei reissaamisen jälkeen kuitenkaan jaksanut valvoa kun sänky jo kutsui.

Lauantaina aamu valkeni sateisena ja harmaana,joten pysyttelimme suosiolla sisätiloissa, aika kului kuin siivillä ja puoli neljän aikoihin pakkasimme Noten taas tavaraa täyteen ja käänsimme nokan kohti Frankfurtin lentokenttää, kotona olimme loppujen lopuksi yhden aikoihin yöllä.

Chris & Biggy olivat ihania ihmisiä ja heidän vieraanvaraisuutensa oli uskomaton, kuinka moni majoittaisi kotiinsa kaksi hullua suomalaista ;)

Nyt on siis varmistunut,että LouLoun tuleva sulhanen on Irish Gin From The Narrow Lane "Gin", joten syksyllä lähdemme uudelleen Saksaan ja astutusreissun lisäksi on tarkoitus myös treenata lampailla.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti