maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vauhdikas viikonloppu

Viikonloppu oli varsin vauhdikasta menoa, lauantaina saatiin kylään vallankin mukava vieras ja Lou,Jäynä sekä myös Sassa pääsivät näyttämään osaamistaan niin agilityssa kuin paimennuksessakin. Agilityssa päästettiin vieras monen erilaisen bc:n puikkoihin ja hyvältähän se näytti,vähän tuo maksikoiran ohjaaminen on erilaista kuin minikoiran ;)

Lou:n juoksuista sen verran,että tähän mennessä juoksuväli on ollut muutaman päivän heitolla tasan 6 kuukautta ja näinollen juoksun pitäisi alkaa toukokuun lopulla. Toivotaan ettei ainakaan hirmuisesti aikaistaisi tätä ajankohtaa, jotta päästäisiin vielä muutamat paimennuskisat kisaamaan ennen kosiomatkaa.

Eilen päätti sitten keritsin sanoa työsopimuksensa irti,joku pikkujohto siellä oli irronnut ja toivotaan,että Joni saa sen töissä juotettua takaisin niin saadaan hommia jatkettua :) viikonlopun aikana taas saatiin neljä marttaa ajeltua ennen koneen hajoamista ja uhkaavasti näyttää siltä,että pässin karkureissu naisille viimevuoden lopulla kantaa hedelmää. Muutenkin lammashommat etenee vauhdikkaasti, perjantaina tuli kirjoitettua vuokrasopimus n.4 hehtaarin notkosta johon osa lampaista lähtee kesätöihin, osahan jää kotiin treenikäyttöön ja viitisen kappaletta lähtee vuokralle muihin maisemiin.

3 kommenttia:

  1. Kartturi oli varsin pihalla maksien kanssa, mutta hauskaa kuitenkin oli :p Itse tässä vääntelin uuden blogin (vanhaa tuli päiviteltyä niin huonosti) jos vaikka alkaisi vähän päivittelemään juttuja :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa oli ja ei se ohjaus huonoltakaan näyttänyt ;) :D

      Poista
  2. mut on se kyllä niin erilaista. Mut silti kyllä se pitää pennusta asti opetella yhdessä, eri juttu ottaa toisen koira kainaloon ja mennä :p

    VastaaPoista