sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lou vs. Kyy

Lou aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä kohdattuaan perjantaina omalla pihallamme aikaiseen kevääseen heränneen kyyn...

Perjantaina kun tulin iltavuorosta kotiin,oli Loun kuono erittäin pahasti turvonnut (lähinnä muistutti pallokalaa) ja siitä erottui kaksi puremajälkeä, kuono turposi koko ajan lisää ja ei muuta kuin soitto Tuhatjalan päivystykseen Turkuun mihin meiltä matkaa tunnin verran, Lou pikaisesti autoon ja Joni matkaan,itse jäin kotiin,sillä seuraavana aamuna työt alkoivat klo.7 ja ei ollut tietoa kuinka kauan Turussa menisi.

Turussa Lou laitettiin samantien pariksi tunniksi nesteytykseen ja annettiin kipulääkettä + antibioottia jonka jälkeen kotiutettiin,tämä sopi hyvin,sillä olin jo sopinut aamuksi nesteytyksen jatkamisen Kuninkaantien eläinklinikalla Halikossa, kiitos tästä kuuluu Hanna-Kaisalle joka järjesti asiat siellä suunnassa.

Aamulla siis Lou jälleen auton kyytiin ja kohti keskustaa,Lou sai hengailla kanssani töissä tunnin,ennenkuin Hanna-Kaisa haki prinsessan ja vei mukanaan Kuninkaantielle,jossa nesteytystä jatkettiin ja loppukin turvotus saatiin laskemaan ihan silmissä. Prinsessa oli myös esittänyt äänekkäitä vastalauseita kun joutui oleilemaan häkissä,Hanna-Kaisan tytär Emma oli kylläkin antanut prinsessalle ihan lähihoitoa ;) Päivän vierailun aikana Lou oli kietonut tassujensa ympärille koko eläinklinikan henkilökunnan,asia jota en kyllä ihmettele yhtään :D

Pakko kyllä sanoa,että onni on tervepäinen koira kun oli mukanani töissä, sitä ei paljon hetkauttanut pyörätuolit,äkkinäisiä liikkeitä ja ääniä tekevät ihmiset tai muutkaan työpaikkani "outoudet" joita ei normaalisti koiran elämään kuulu. Siellä mentiin häntä heiluen pitkin ryhmäkodin käytäviä ja tervehdittiin kaikki mahdolliset :)

Nyt sunnuntaina Lou on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan,viikon verran otetaan kuitenkin rauhaksiin ja ensi viikolla käydään katsomassa vielä munuaisarvot.

Tässä vielä kuva lauantaiaamulta jolloin turvotus laskenut jo jonkinverran





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti