perjantai 29. tammikuuta 2016

Miehelässä

Huh, ny on eletty niin jännittäviä aikoja Lou:n pentuprojektin suhteen ettei tosikaan,tässä hieman kertomusta kuluneelta viikolta.

Lennettiin siis Saksaan Hampuriin viime perjantaiaamuna 22.1, Lou vietti 4-vuotis syntymäpäiviään hieman erilaisella kaupunkilomalla ;) Pariskunta tykästyi toisiinsa heti tavattuaan lentokentällä,mutta todellisia yrityksiä astumiselle ei tullut illan eikä seuraavan päivän aikana ja päädyttiinkin lauantaina ottamaan proge joka olikin yllättävän alhainen. Sunnuntaiksi oli meille varattu lennot takaisin Suomeen ja siinä pyöriteltiin erilaisia vaihtoehtoja, Monin omistaja ehdotti,että Lou voi jäädä heidän luokseen ja hetken (jos toisenkin) asiaa mietittyäni päätin,että se on paras vaihtoehto joten Lou jäi miehelään ja me lensimme takaisin Suomeen sunnuntai-illalla. Päätöksen teki melko helpoksi se,että Lou on erittäin helppo ja tervepäinen koira ,tiesin ettei ongelmia tulisi vaikka se jäisikin vieraaseen paikkaan vieraiden ihmisten luo :) Viikonlopun aikana sain tutustua Moniin paremmin yhteisten lenkkien muodossa ja ihastuin Moniin erittäin paljon, se on erittäin tervepäinen,fiksu uros joka ei turhia hötkyile.

Koko alkuviikko jännitettiin ja olin jo vaipua epätoivoon kunnes viimein eilen torstaina (17.juoksupäivä) sain viestin,että astuminen oli onnistunut ! :D Voi sitä helpotuksen ja ilon määrää viestin saapuessa, nyt sitten alkaakin piinaviikot, ultraan vien Loun helmikuun lopulla ja jos matkustajia on kyydissä niin pennut syntyisivät viikolla 13.

Huomenna lauantaina Joni lentää sitten Saksaan hakemaan Lou:n kotiin, onni on myös mies joka ymmärtää tämän akan mielenliikkeitä ja on valmis lentämään edestakaisin kun itse en töiden puolesta olisi päässyt lähtemään.

Muutama kuva pariskunnasta viime viikonlopulta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti