sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kuulumisia

Joulu on jo melkein ovella ja meillä odotellaan vieläkin Loun juoksuja alkaviksi, ainut hyvä puoli tässä on se,että ei tarvinnut joulunpyhinä lähteä lentämään, mutta saisihan se jo juoksun aloittaa. Yleensä on ollut hyvinkin säännölliset juoksuvälit mutta nyt Lou on päättänyt pantata juoksuja, no sille ei mitään voi joten jatketaan odottelua.

Me ollaan ahkerasti treenailtu niin aksaa kuin paimennustakin, mutta niistä ei sen enempää kuin,että Myy ei ainakaan kisaamista aloita pieneen hetkeen ;) Hiukan on nopia koira ja hidas ohjaaja...Taijan valmennuksessa jatketaan Myyn kanssa ensi keväänäkin, onneksi ei ole kiire kisoihin vaan treenataan ensin asiat kuntoon. Pitäisi saada videolle koirien menoa, kunhan joskus muistaisi.
Ensi vuodelle on jo muitakin suunnitelmia, lähdetään keväällä mm.Jonas Gustafssonin luo Ruotsiin paimentamaan ja kesällä Jonas saapuu myös Suomeen pitämään kurssia. Muitakin paimennukseen liittyviä reissuja tullaan tekemään vuoden mittaan, sen näkee myöhemmin mihin nokka näyttää.

Tässä kuvasatoa paimennuksen saralta









K-pennut täyttivät heinäkuussa vuoden ja pennuista on virallisesti kuvattukin jo 7/8 ja hyvin tuloksin. Lonkat A/A kuudella ja B/B:t yhdellä, 0/0  kyynärät kaikilla kuvatuilla ja osalta myös selkä kuvattu terveeksi ja olissa ei sanomista. Tervettä sakkia siis :) Kisakentillekin ehtivät Kip Tokossa (AVO1) ja Sutki suoritti SPKY:n perusradan naudoilla sekä kisasi kahdesti paimennuksen 1-luokassa naudoilla,agilityn epävirallisissa kisoissakin on pentuja nähty ja agilityn kisa-ikähän tulee täyteen alkuvuodesta.
Niin ylpeä olen näistä pennuista ja  KIITOS ahkerille kasvatinomistajille :) !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti