sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Puolivuosikkaat

24.1 järjestettiin ensimmäinen pentutapaaminen LouGin pennuille, ohjelmassa oli alkuun Anette Lindellin pitämää pentuaksaa Ehyt-areenalla, jonka jälkeen köröteltiin meille tutustumaan lampaisiin. Paikalle oli päässyt neljä pentua ja tottakai myös Myy, mukavaa kun niin moni pääsi tulemaan.Mukana oli vierailevana tähtenä myös Lou:n veli Ukko & Sabina :) Kip kävi meillä jo muutama viikko sitten kun tälle viikonlopulle osuikin yllättävä meno.


Jokainen pennuista on päässyt mukavasti harrastusten alkuun ja vaikuttavat erittäin lupaavilta, moottoria ja vauhtia ei näistä tule ainakaan puuttumaan :D Tosi tyytyväinen saa olla,että pennut ovat päässeet niin loistaviin koteihin. Lampaat herättivät kaikkien pentujen kiinnostuksen ja syttyivät touhuun muutaman kierroksen aikana,saas nähdä mitä näistä kasvaakaan paimennuspuuhiin,ainakin silmää osalla pennuista vaikuttaisi olevan paljon. Pennuista kaikki muut ovat nyt käyneet lampailla,paitsi Ässä,mutta kesän tullen tämäkin korjaantuu :)

Harmittavasti oli hyvin pimeä päivä,joten kuvat ovat tummia,tässä kuitenkin jokunen:

Musti

Kaisla

Kerttu

Lulu

 Myy

Pentueen pilkulliset Kaisla & Musti




Muuten on meillä ollut hyvin rauhaisaa oloa ja eloa, Lou:lle on varattu aika Piiralle ensi lauantaiksi kun alkoi tuossa yhdessä vaiheessa tiputella rimoja agilityssa (joka ei ole normaalia) ja hieronta ei tunnu auttavan,saas kattoo mitä sieltä löytyy,voi olla,että kevään suunnitelmat aksakisojen osalta muuttuvat,Lou täytti myös kokonaiset kolme vuotta 22.1,niin se aika vaan kiitää.
 Myy kasvaa ja pienen pennun tilalle on tullut adhd riiviö, jolla vauhtia enemmän kuin järkeä,Myylle on lammastouhujen osalta varattu Norjan reissun lisäksi muutaman päivän kurssi toukokuulle ihan täältä kotosuomesta. Jäynälle tarveis kisoja katsella,voi olla,että minäkin sen kanssa muutaman startin kokeilen juosta jos löytyy sopivia kisoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti