maanantai 2. kesäkuuta 2014

9 vrk

Tänään on kulunut 9 vrk ensimmäisestä astutuksesta ja käytiin hakemassa ensimmäinen herpesrokote, samalla käytiin puntarilla ja paino 16,2 kg, tiedä sitten mistä se kertoo, mutta Lou:sta on kuoriutunut ruokarosvo ;) edellispäivänä kiipesi leivinuunin päälle ja varasti sulamassa olleen lihan omasta kupistaan, pidetään peukkuja,että olisi hyvä merkki ;)



Viime viikolla käytiin kisailemassa Mahnalassa paimennuskokeissa, siitä ei sen suurempaa uutiskynnyksen ylittävää asiaa saatu, sillä sekä Lou,että Jäynis keskeyttivät.

Hakupisteet Louskulle kuitenkin 32 ja oli täysin omaa tyhmyyttäni kun keskeytin radan ennen häkkiä ajatellen ettei hakupisteet riitä kuitenkaan tulokseen, sillä Lou lähti haussa ensin poistovarikon suuntaan ja tarvitsi muutaman lisäkäskyn jotta lähti kaarelle ja näki lampaat pienen kumpareen takaa. Noh,oppia ikä kaikki ja seuraavalla kerralla muistetaan olla laskematta pisteitä omassa päässä.
Jäynis ei myöskään ensi alkuun hahmottanut lampaiden paikkaa vaan lähti pienen jumittamisen jälkeen lähtövarikon suuntaan jossa näkyi ihmisiä, päätteli varmaan pienessä mielessään,että siellä missä ihmiset niin on myös lampaat. Keskeytys tuli radan lopussa kun yksi lampaista päätti ottaa suunnan poistovarikolle ja Jäynis ei sitä pysähtymään saanut.

Tällä viikolla Somerolla on kaksipäiväiset paimennuskokeet ja Jäynis on ilmoitettu molemmille päiville, Loun ilmoitin vain torstaille ja tämän kisan jälkeen pikkuhiljaa rauhoitetaan tahtia.

Jäynä Jäynis täytti eilen 4 vuotta, juurihan se oli pieni pentu..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti