lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kiirettä pitää

Pari viikkoa on mennyt hyvin vauhdikkaasti, kaikki uuhet ovat nyt saaneet karitsansa ja lopullinen saldo oli 17 pientä bäätä, kyllä on nyt hulinaa lampolassa. Onneksi kuitenkin pellot alkavat vihertää ja saadaan joukkio hajautettua piakkoin laitumille. Lisäksi pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä,että LouLoun juoksut lähestyvät, poikia liehitellään ja merkkailla pitää. Eletään siis jännittäviä aikoja ja useammassakin paikassa juoksuja jo kovin odotellaan ;)

Tänään otin pienen porukan tyhjiksi jääneitä uuhia laitumelle ja tein pikatreenin LouLoun kanssa, treeni ei ollut pituudella pilattu,mutta sitäkin parempi,sillä lampaat olivat liukkaalla tuulella ja Lou sai tehdä ihan tosissaan hommia,seassa oli muutama uusikin lammas jotka toivat omat haasteensa treeniin kokeilemalla koiraa tosissaan. Harmittaa oikein kun piti ottaa videokuvaa treeneistä,mutta jotenkin se unohtui, katsotaan josko seuraavan kerran saisi jotain videollekin.
Tämän vuoden ekat paimennuskisat (ja ehkä myös vuoden ainoat LouLoulle) ovat jo vappuna ja siellä sitten katsotaan missä mennään. Molemmat koirat on sinne ilmoitettu, samoin myös Helatorstaina Mahnalaan jossa on kauden ensimmäiset SBCAK:n alaiset paimennuskisat.

Agilityakin on ehditty reenimään ja kisoihinkin on ilmoja laitettu, saas kattoo miten kisoissa sitten menee kun takana on useammat loistavasti menneet treenit :) Tässäkin kohtaa voisi todeta,että miksi,voi miksi en koskaan muista ottaa videota treeneistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti